Döbbenet! A Népszava feltárta a hétvége hatalmas botrányát

Döbbenet! A Népszava feltárta a hétvége hatalmas botrányát

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
nyüzsi

Nincsenek szavak. A Népszava címlapon hozza, milyen állapotok uralkodnak Magyarország 2018 áprilisában, épp a választások hétvégéjén.

DÖBBENET. Nem tudták megrendezni a hét végén a tájfutók országos bajnokságát a junior és az ifjúsági korosztályban, mert ismeretlenek ellopták az első három ellenőrző pontot.

Bár figyelmesen olvasva kiderül, hogy megrendezni sikerült, hiszen a mezőny elstartolt, csak befejezni nem lehetett. A Népszava híre szerint „a lopás úgy derült ki, hogy a rajt után az élen haladók jelezték, nem találják a térképükön bejelzett ellenőrző pontokat”. A napilap annak nem járt utána, ki az, aki az elsőt nem találta meg, ezért aztán elkezdte keresni a másodikat. Ez ugyanis szabályellenes lenne.

©

De térjünk vissza a drámai eseményekhez. A versenyt ugyanis lefújták. „Voltak versenyzők, akik több órát utaztak a bajnokság kedvéért, őket az sem vigasztalta, hogy a nevezési díjat visszakapják. Az okozott anyagi kárnál – ami nagyjából százezres nagyságrendű lehet – sokall nagyobb az erkölcsi." Ráadásul a tettes megtalálásának is kevés az esélye.

Az erdőben nincsenek tér- vagy lombfigyelő kamerák

– közli a Népszava a lesújtó hírt. A címlapon közölt információk aztán a 14. oldalon is meg vannak ismételve. A Népszava szerkesztője nem akar egy olyan országban élni, ahol ellopják a tájfutók bélyegző helyeit. Mi viszont olyan országban szeretnénk élni, ahol ez a hír számít döbbenetesnek.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Hozzászólások