Meghan Markle a királyi szülés szokásait is felrúgja

Meghan Markle a királyi szülés szokásait is felrúgja

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem követi Katalin hercegné és Diana példáját.

Minden jel arra utal, hogy Meghan Markle úgy döntött, újra fittyet hány a királyi előírásoknak és szokásoknak. Viselt már fekete körömlakkot, becsukta maga után egy kocsi ajtaját, de ezek az átlagember számára igazából elhanyagolható dolgok. Annál nagyobbat fog szólni, ha a hercegné tényleg


Ez az a fotózkodás, amikor mindössze pár órával a szülés után a királyi kismama magassarkúban, üdére sminkelve, csinosan jelenik meg az újságírók és (a rajongók) előtt a kórház lépcsőjén. Erről beszélünk:

Az On Heir című podcastban a brit tudósító, Emily Andrews és az amerikai kommentátor, Omid Scobie arról beszélgetett, hogy Harry és Meghan valószínűleg nem terveznek a “lépcsős pillanattal”. Az újságírók szerint ez két okból lehet. Az egyik, hogy az életidegen szituáció nem passzol Markle feminista nézeteihez. A másik, hogy Markle eleve nem a Lindo Wingben tervezi a szülést.

Andrews értesüléseit ugyanakkor a Kensington-palota nem erősítette meg. A szülés helyszínének megváltoztatására utaló jel lehet viszont, hogy Katalin hercegné mindhárom szülését megelőzően parkolási korlátozások léptek életbe a Lindo Wing szülészet körül. Most viszont, hiába közeledik Markle áprilisi szülésének ideje, nem tudni ilyen rendelkezésekről.

Omid szerint elképzelhető, hogy a hercegi házaspár egy a windsori lakhelyükhöz közelebb eső magánklinikát választott.

A Sun egyik forrása azt mondta a lapnak, hogy Harry herceg és Meghan hercegné tisztában van vele, hogy a nyilvánosságot nagyon érdekli a gyerekük, de mivel a baba a sokadik a trónöröklési sorban, azt akarják, hogy a születése olyan privát legyen, amennyire csak kivitelezhető.

Meghan aggódik a komplikációk vagy egy sürgősségi császármetszés miatt, és nem akar még azzal az elvárással is foglalkozni, hogy kifogástalanul kell kinéznie csak pár órával a szülést követően.

(Daily Mail)

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Hozzászólások