Magyar nyelvű szerelmes levél került elő egy skóciai tó partján

Magyar nyelvű szerelmes levél került elő egy skóciai tó partján

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A levélke, amelyet egy bizonyos Barbarának címeztek, egy út menti virágágyásból került elő.

Az üzenetre a Glencoe Hajósklub titkára, Roselynn Michie bukkant rá, amikor csapatával egy rendezvény előtt rendet raktak a területükön. A csíkos füzetlapot a levélíró az A82-es út mentén elhelyezett virágdekorációba rejtette a skóciai Glencoe és Ballachulish között.

A virágokat még évekkel ezelőtt egy kiselejtezett csónakba ültették. Michie az ágyásban egy Tic Tac-dobozt talált, amelyben ott volt a levélke. "Meghatódtam a gondolattól, hogy valaki szerelmes üzenetet írt, és növények közé rejtette. Nagyon szerettem volna kideríteni, miről szólhat" – mondta a The Press and Journalnek.

Miután a levél fotóját megosztotta a közösségi médiában, egy hozzászóló felvetette, hogy a szöveg magyarul van, és segített megfejteni a tartalmát.

"Nagyon szeretném az írást eljuttatni a jogos tulajdonosának. Nem tudom, ki lehet. Van egy Barbara nevű barátnőm, aki a közelben lakik, először azt hittem, neki szólhat a levél, de persze nem így volt" – magyarázta a megtaláló. Hozzátette azt is, fogalma sincs, mióta lehetett az ágyásban az üzenet, és hogy Barbarának van-e fogalma arról, hogyan érez iránta a levélíró. "De nagyon szeretném összehozni őket" – jegyezte meg.

A lapban közölt kép szerint az írója a következőt írta a levélben:

"Szia!
Ha ezt elolvasod, akkor megtaláltad az üzenetet. Gratula :)
Gondolkoztam azon, hogy mit írjak, és két dolog jutott eszembe:
1. Hiányzol :)
2. Már egy hete itt vagyok Skóciában, és jobbnál jobb helyeket látok, remek…"

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Hozzászólások