Elég erős új előzetest kapott Az ifjú pápa folytatása

Elég erős új előzetest kapott Az ifjú pápa folytatása

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A korábbi trailerben Jude Law sétálgat a női szíveket olvasztva egy szál fecskében a tengerparton, a mostaniban ő kómában van, és már John Malkovich a még újabb pápa, és ő sem makulátlan.

Paolo Sorrentino rendező korábban a Variety magazinnak elárulta, hogy a második szériában a Jude Law által megformált pápa kómába esik, az egyháznak új vezetőt kell választania, akit John Malkovich alakít majd. „Egyúttal azonban egy olyan térbe is bepillantást nyerhetünk, ahol a természetfeletti és maga Isten uralkodik.”

A mostani trailer a Malkovich-pápára fókuszál, akiről kiderül, hogy egy felelőtlen, lusta, nagyképű és öntelt alak – s mindezt ő maga mondja a gyóntatófülkében magáról.

Viszont Jude Law-tól sem kell elbúcsúznunk, úgy tűnik, hiszen a trailer szerint egy ponton magához tér, és belemosolyog a kamerába.

Annyit még lehet tudni a januárban az HBO-n debütáló Az új pápa című folytatásról, hogy abban feltűnik majd Marilyn Manson és Sharon Stone is.

Íme az új trailer:

És emlékeztetőül az előző:


Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.