Miből élhet meg Harry herceg és felesége, ha megpróbál dolgozni?

Miből élhet meg Harry herceg és felesége, ha megpróbál dolgozni?

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A rezsit mindenképp ki fogja tudni gazdálkodni Meghan Markle és Harry herceg az után is, hogy eltávolodik az angol királyi családtól, de pontosan miből?

Meghan Markle és férje, Harry herceg bejelentették, hogy a jövőben visszalépnek uralkodói tevékenységüktől, és dolgozni fognak, hogy anyagilag is függetlenek legyenek – így aztán az angol média talált magának egy témát a királyi család körül, amivel foglalkozhatnak András herceg pedofilbotránya helyett. Felfedezték maguknak a hírt a gazdasági újságírók is: a brit monarchia történetében annyira ritkán fordult elő, hogy valaki dolgozott volna, hogy most részletesen elemezni kezdték, miből élhet meg egy, a királyi családtól eltávolodó pár.

A BBC királyi házzal foglalkozó tudósítója arra jutott:

aki az uralkodói családból eddig bármiért is fizetést kapott, az sem végzett valódi munkát.

De egyébként is, akármit dolgozna a pár ezek után, könnyedén megtalálná őket a vád, hogy az uralkodói brandet váltják pénzre.

Jó ötlet lehet például könyvet kiadni – Barack és Michelle Obama 60 millió dollár értékben szerződött három éve könyv írására, és egy könyvpiaci ügynök szerint lehet ezúttal is ekkora pénzről szó. Logikus választás lenne valami olyan üzlet, aminek a tévéhez van köze, hiszen Meghan Markle korábban színész volt. De már azért is 500 ezer dollár körüli összeget kaphatnak a szakértői becslés szerint, ha felszólalnak egy-egy vacsorán vagy más eseményen. És persze ott van még az összes szponzori és hirdetési lehetőség, amelyet a közösségi média kínál – de az elemzők szerint ez a legkevésbé valószínű forgatóknyv.

Hozzászólások