szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hamarosan mindhárom budapesti Cserpes Tejivóban lehet fagylaltot kapni, a Sütő utcában már pénteken kóstolhattuk.

A Cserpes Tejivó Sütő utcai üzletében már fagylaltot is lehet enni – derül ki az üzlet Facebook-oldaláról. A tervek szerint hamarosan mindhárom budapesti üzletben lehet majd venni az édességből, amelyet a kapuvári Rosta-család receptje alapján készítenek el.

"Nagyon-nagyon sok rossz fagyi van, nagyon-nagyon sok átlagos fagyi van" – mondja Cserpes István, aki szerint ezeknek a többsége "parasztvakítás".

A Cserpes Tejivóban csak olyan természetes alapanyagokat használnak a fagylalt előállítása során, mint a tej, a tejszín, a tojás, a cukor, vagy a gyümölcs. Az aromát, színezéket és tartósítószereket a hideg nyalatokból is száműzik..

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!