szerző:
F.B.
Tetszett a cikk?

A modern gasztronómia tehetős rajongóit júniusban a világ minden pontjáról Champagne szívébe, Épernay-be várják egy különleges pop-up étterembe.

Két nagymenő,  Yannick Alléno, a három Michelin-csillaggal elismert francia séf és a világ legkedveltebb champagne-a, a Moët & Chandon idén együtt nyitnak új fejezetet a kreatív bor és ételpárosítás történetében.

Ezúttal nem a menühöz rendeltetnek a megfelelő pezsgők, hanem olyan különleges fogások születnek, amelyeket a 270 éves ház tételei, köztük az ikonikus Moët Impérial vagy az Impérial Rosé inspiráltak.

moet.com

Az Le & étteremben a két újító szellemű alkotó, Yannick Alléno séf és Benoît Gouez pincemester együttműködésének eredményeként a vendégeknek minden érzékszervükre ható élményben lehet részük. Az eredeti koncepciót és ultramodern irányvonalat képviselő pop-up étterem június 8-án nyílik a L’Orangerie épületében és egy hónapon át tart nyitva.

A világ legjobb séfjei között számon tartott Yannick Alléno exkluzív receptjei – a kezdőtől a haladó szintig a gourmet közönség számára is elérhetőek a pezsgőház oldalán 

 

 

 

 

 

 

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!