Ilyen a legutóbbi lottó ötös nyertesének profilja

Ilyen a legutóbbi lottó ötös nyertesének profilja

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A nagy pénzt nyert játékosok kitölthetnek egy önkéntes kérdőívet, amiben elmondhatják, hogyan nyertek. Sok érdekesség van válaszokban.

Az Ötöslottó főnyereményét utoljára nyáron vitték el, az akkori szerencsés mintegy 1,15 milliárd forintot nyert. A Pénzcentrum megkereste a Szerencsejáték Zrt.-t, hogy kiderítse, ki volt az utolsó nagynyertes, aki hozzájárult az általa kitöltött nagynyertes-kérdőív publikussá tételéhez.

A nagynyerteseknek lehetőségük van ugyanis kiölteni egy úgynevezett nagynyertes-kérdőívet, amiben anonim módon beszámolhatnak arról, hogy milyen körülmények között nyertek, illetve, hogy mire költik a nyereményt, kinek adnak belőle és a többi.

A válaszokra mondjuk stratégiát építeni csak most is csak annyiban lehet, hogy kiderült: évtizedek óta, heti rendszerességgel játszik Ötöslottót. De korábban még nem nyert hasonlóan magas összeget.

Számait véletlenszerűen, speciális szelvényfeladási stratégia nélkül választotta ki. A megnyert összeg bizonyos részét pedig pénzügyi befektető segítségével fogja felhasználni.

A fentiek tükrében - egyáltalán nem meglepő módon - a nyertes úgy nyilatkozott: esze ágában sincs abbahagyni a lottózást.

További érdekesség az ilyen nagynyertes visszajelzések alapján, hogy van olyan, aki több alkalommal is nyert már nagyobb összeget.

Kiderült az is, hogy a játékosok többsége csak akkor hiszi el igazán, hogy ő ütötte meg a főnyereményt, ha már kifizetésre került a nyereménye.

Hozzászólások