szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A legalapvetőbb maszkviselési szabályokat sem tartják be Fekete-Győr András szerint a budapesti Las Vegas Casinóban.

Fekete-Győr András feljelenti a budapesti Las Vegas Casinót a járványügyi szabályok megsértése miatt – közölte a Momentum Mozgalom kedden. A párt miniszterelnök-jelöltje Telex.hu cikkére és rejtett kamerával forgatott videójára hivatkozott, amely alapján kijelentette:

a Fidesz-strómanok tulajdonában lévő, zsúfolásig telt kaszinókban még a legalapvetőbb maszkviselési szabályokat sem kell betartani.

FELJELENTJÜK A FIDESZ-KASZINÓT A JÁRVÁNYÜGYI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT! Miközben már Orbán Viktor is a járvány...

Posted by Fekete-Győr András on Tuesday, March 2, 2021

Az ellenzéki politikus idézte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert is, aki korábban azt mondta, hogy „a kaszinók jogi értelemben nem szórakozóhelyek, hanem üzletek”, ezért tarthatnak nyitva. A Momentum-elnök azonban máshogy látja ezt, szerinte „valójában ez is a pénzről és a hatalomról szól: a kaszinók a NER tulajdonában vannak, fideszes strómanokat gazdagítanak, ez pedig minden járványügyi szempontot felülír”.

Fekete-Győr úgy látja, hogy a járvány végéig be kell zárni a kaszinókat, a járványügyi szabályok sorozatos megszegése miatt pedig súlyos bírságot kell rájuk kiszabni. A feljelentést az V. kerületi Rendőrkapitányságon tették meg – tette hozzá.

Telex: Olyan a hangulat a kaszinókban, mintha nem lenne járvány

A lap rejtett kamerás felvételeket készített kaszinókban, ahol zsúfoltságot és maszkot rosszul viselő vendégeket talált.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kiszivárgott: luxus-fitneszkarkötővel rukkol ki a Fitbit

Kiszivárgott: luxus-fitneszkarkötővel rukkol ki a Fitbit

Nagyon drágulnak a használt autók, 3,7 millió forint ma az átlagár

Nagyon drágulnak a használt autók, 3,7 millió forint ma az átlagár

Megkapta az engedélyt az utóbbi idők legérdekesebb telefonja – csak már nincs, aki legyártsa

Megkapta az engedélyt az utóbbi idők legérdekesebb telefonja – csak már nincs, aki legyártsa