Mit tud a 900 ezer forintos partybelépő Budapesten?

Mit tud a 900 ezer forintos partybelépő Budapesten?

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
ingatlanmenedzser.hu

A gazdasági válság ellenére is megrendezik a The Global Party elnevezésű üzleti rendezvényt a világ 43 országában, 80...

A gazdasági válság ellenére is megrendezik a The Global Party elnevezésű üzleti rendezvényt a világ 43 országában, 80 helyszínen, így Budapesten is. Egy páros belépőjegy 900.000 forint, amiért egész estés all inclusive ellátás jár. Az üzleti szféra számára rendezett, nem titkoltan zártkörű eseménynek a magyar fővárosban a Symbol Budapest ad otthont.

A hazai gazdasági elit krémjét megcélzó eseményre földi halandó nem juthat be, kizárólag meghívásos alapon, támogató partnerek segítségével van lehetőség a belépésre, egy ezüst kulcs felmutatásával, amely egyébként a világ bármely pontján kaput nyit a Global Partykra Sao Paolo-tól Londonon át New York-ig. A 900.000 forintért színvonalas programok és egész estés, all inclusive ellátás jár Budapesten.

A világszerte több mint 80 ezer kiemelt VIP vendégnek köszönhetően a szervezők jelentős összegeket tudnak fordítani jótékonykodásra. Összesen 10.000 exkluzív belépőt bocsátanak ki, melyek összértéke meghaladja a 12.000.000 angol fontot – ez forintosítva közel 3,6 milliárd forint. Ennek az összegnek egy jelentős része 100 vezető alapítványhoz jut el. Magyarországon a program keretein belül a Symbol Budapest a Gyermekkor Alapítványt támogatja, amelyet 1990-ben a Madarász utcai Gyermekkórház és Rendelőintézet dolgozói hoztak létre betegeinek színvonalasabb ellátása és a gyermekgyógyítás korszerűsítése érdekében.

The Global Party szeptember 15-ei budapesti eseményén a tervek szerint fellép Edvin Marton, Rakonczai Viktor, Gyarmati István és Kapócs Zsóka, illetve közös produkciót ad elő Havasi Balázs zongorista és a Hooligans dobosa, Endi.