szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A solti strandról tűnt el a 33 éves Knapp István. Élettársával lepihentek, ám az asszony ébredés után sehol nem találta a férfit.

A Kalocsai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított és körözést rendelt el Knapp István 33 éves solti lakos eltűnése ügyében. A férfit utoljára augusztus 2-án 16 óra körül élettársa látta, amikor Solton, fürdőzés után a Duna-parton lepihentek. Ébredés után a férfit nem találták már sehol. A mobiltelefonja a fekhelyükön maradt. Személyes iratok nem voltak nála – írja a police.hu.

Az eltűnt személy 170 centiméter magas, sportos testalkatú, rövid sötétbarna hajú, amely kicsit őszes; szeme színe zöld. Különös ismertetőjegye, tetoválása, műtéti heg a testén nem volt. Eltűnésekor kockás narancssárga combközépig érő rövidnadrág volt rajta.

©

A Kalocsai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyel kapcsolatban, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Eperjes Károly: Nem kérdés számomra, hogy az orosz oltást választom

Eperjes Károly: Nem kérdés számomra, hogy az orosz oltást választom

Bándi Gyulának nem elég szigorú a kútfúrásról szóló törvény

Bándi Gyulának nem elég szigorú a kútfúrásról szóló törvény

Ez történt: Bankkártyával lopó csalókat leplezett le a Jófogás

Ez történt: Bankkártyával lopó csalókat leplezett le a Jófogás