Tetszett a cikk?

Humanitárius segélyszállítmányért indult vasárnap Hillából Kuvaitba az iraki magyar szállító zászlóalj.

A több mint 20 járműből álló, mintegy 60 főnyi magyar konvoj először megy segélyszállítmányért Kuvaitba. 2003. szeptember 3-a óta a magyar kontingens napi átlag két szállítási feladatot hajtott végre, s bár az amerikaiaktól még nem kapták meg a szállításhoz szükséges összes járművet, eddig minden feladatot sikeresen végrehajtottak. A vasárnap hajnali konvojindulás előtt tartott eligazításon a parancsnokság illetékesei ismertették az állománnyal a mintegy 2000 kilométer hosszú útszakasz összes biztonsági és közlekedési tényezőjét. A Kuvaitba indult magyar konvoj előreláthatólag három, legkésőbb négy nap múlva tér vissza a bázisra. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Varga Judit is elkapta a koronavírust

Varga Judit is elkapta a koronavírust

Jogállamisági tárgyalások: előrelépés történt az alkudozásban

Jogállamisági tárgyalások: előrelépés történt az alkudozásban

Amerika már hetek óta választ, és sokáig fog szavazatokat számolni

Amerika már hetek óta választ, és sokáig fog szavazatokat számolni