Videó: miskolci politikus fia "tujázott" a villamoson

Videó: miskolci politikus fia "tujázott" a villamoson

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A napokban töltöttek fel egy videót a Youtube-ra, amin egy miskolci politikus fia "tujázik" a villamoson, majd hatalmasat esik - értesült a Borsod Online.

Borsod Online információi szerint egy miskolci politikus fia a főszereplője annak a videónak, amiben egy fiatal fiú "tujázik" a villamoson, majd leesik róla. A videó Misi és a villamos címen került fel a YouTube-ra. A felvételen egy fiatal fiú a villamos hátsó ütközőjén utazik, mialatt a videót készítő társai biztatják, hogy "Gyerünk Misi, száguldj", valamint olyan hasznos tanácsokkal látják el, hogy két kézzel kapaszkodjon. A videó végén a fiú leugrik a villamosról, de elvéti, így hatalmasat esik.

A boon.hu megkereste az üggyel kapcsolatban az MVK Zrt. marketing osztályvezetőjét, Braun Csabát, aki így nyilatkozott a portálnak: "Nem tervezünk vizsgálatot a történtekkel kapcsolatban. Elsősorban azért nem, mert nem lehet a tujázót beazonosítani". Braun elmondta a lapnak, mi a következménye annak, ha az ellenőrök rajtakapják a "tujázókat": "Munkatársaink rendőrt hívnak, aki megteszi a szükséges lépéseket. Álláspontunk szerint aki így utazik, a közlekedés biztonsága elleni bűncselekményt követ el, csakúgy mint közúti veszélyeztetés bűncselekményt. Sőt! Bliccelés miatt is megbírságoljuk!"