Fotók: PIN-kódokat loptak Újpesten, őket keresi a rendőrség

Fotók: PIN-kódokat loptak Újpesten, őket keresi a rendőrség

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
HavariaPress
Tetszett a cikk?

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azokat az egyelőre ismeretlen tetteseket, akik több bankautomatából is bankkártyaadatokat és hozzájuk tartozó PIN-kódokat szereztek meg Újpesten.

Az elkövetők az eddigi információk szerint a 2013. október és december közötti időszakban több IV. kerületi pénzkiadó automata kártyanyílásán másolóeszközt helyeztek el, ezzel megszerezve a bankkártyák mágnescsíkadatait és a hozzájuk tartozó PIN-kódot.

Kattintson galériánkért!
©

Az elkövetőkről azonban az ATM-ek kamerái jól használható felvételeket készítettek, a rendőrség ezért most e képeket közreadva, a lakosság segítségét kérve igyekszik azonosítani őket.

Kérik, hogy aki felismeri az illetőket, vagy bármit tud a bűncselekménnyel kapcsolatban, hívja a 06-1-231-3400/140-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a "Telefontanú" ingyenesen hívható 06-80-555-111 zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Az ügyben a IV. kerületi rendőrkapitányság folytatja a további eljárást, készpénzt helyettesítő fizetőeszközzel való visszaélés gyanújával.