szerző:
hvg.hu

A rendőrök a gyerek apjától is DNS-mintát vettek, másvalakit hazugságvizsgálóra kötöttek.

Ahogy korábban megírtuk, megerőszakoltak egy 4 éves kislányt egy ceglédi munkásszállón. A gyerek combcsontja eltört, sokkos állapotban vitték kórházba.

A Bors kiderítette, hogy egy Andika nevű kislányról van szó, aki román állampolgárságú szüleivel élt a munkásszállón. A családfő nyolc éve dolgozik az egyik helyi vállalkozónál, aki lakhatást is biztosít.

A lap egy szintén ott dolgozó munkatárstól tudta meg, hogy a kislány családja kizártnak tartja, hogy a gyermeket megerőszakolták volna. A munkatárs szerint a család azt állítja, hogy vasárnap egy rossz mozdulat következtében feldőlt egy ötszáz kilós súly, ami a szerencsétlen kislány lábára esett.

A gyermeket nyomban kórházba szállították, ahol a nőgyógyász megállapította, hogy a gyerek erőszak áldozata lett, de a munkatárs azt mondja, szerinte a nagy ütéstől is vérezhetett Andika nemi szerve.

A rendőrség nagy erőkkel kezdett nyomozásba, a helyszínen mindent felforgattak, a családapa kocsiját pedig teljesen szétszedték. A munkatárs szerint a család minden férfitagját kihallgatták, az anya testvérét még hazugvizsgálóra is kötötték. "Négyszer vizsgálták vele, de egyszer sem bukott meg. Az anyuka, Krisztina borzasztó állapotban van, két éve sokat volt pszichiátrián, miután elvesztette az egyik gyermekét" – tette hozzá.

A szállásadó szerint vasárnap egy negyed­órára ment el a lány apja és nagyapja, a gyerekek eközben az anyjukkal tévéztek, a nagybátyja pedig takarított. Mire azonban visszaértek, már megtörtént az állítólagos erőszak.

A Bors úgy tudja, a kislányt már kétszer megműtötték, a kisebbik lányt pedig a gyámhatóság veszélyeztetés miatt már el is vette a pártól. A rendőrök az egész családtól, így az apától is DNS-mintát vettek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Ultraritka ásványt találtak egy 300 millió éves meteoritkráterben

Ultraritka ásványt találtak egy 300 millió éves meteoritkráterben

Ez kész: Lech Walesa a legnagyobb stílusdiktátor

Ez kész: Lech Walesa a legnagyobb stílusdiktátor

Önsorsrontó keretek - Bajnai Gordon 7 pontos elemzése a gazdaságról

Önsorsrontó keretek - Bajnai Gordon 7 pontos elemzése a gazdaságról

Meghibásodás miatt leáll Paks 2. blokkja

Meghibásodás miatt leáll Paks 2. blokkja

Egymillió milliárdszor nagyobb a Napnál: hatalmas galaktikus szuperhalmazt fedeztek fel csillagászok

Egymillió milliárdszor nagyobb a Napnál: hatalmas galaktikus szuperhalmazt fedeztek fel csillagászok

És befutott a hét legáhítottabb öt száma is

És befutott a hét legáhítottabb öt száma is