Az utóbbi idők 5 legjobb perce Müller Cecíliától – videó

Az utóbbi idők 5 legjobb perce Müller Cecíliától – videó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az egészségügy újranyitása helyett a nyaralók helyes újranyitásáról beszélt az országos tiszti főorvos az operatív törzs szerdai tájékoztatóján. Arról is beszélt, hogyan kell helyesen port törölgetni.

Az országos tiszti főorvos adott már praktikus tanácsokat a gyerek „nyunyókájának” elcsenéséről, a tojás helyes (hipós) megtisztításáról, a szerdai öt perce pedig remekül illeszkedik ebbe a sorba. Íme a vonatkozó rész:

A nyaralók takarításáról szóló javaslatok helyett a keddi ígérete alapján azt vártuk, hogy elmondja, hogyan nyit újra az egészségügy. Rákérdeztünk az operatív törzsnél arra, hogy ez miért maradt el. Cikkünk megjelenése után azt írták, a héten bejelenti a részleteket az Emmi, de azt nem magyarázták meg, Müller miért nem mondott semmit.

A járvány miatt talán Orbán Viktor korábbi akarata is érvényesül

Beletört a bicskája a kórházak komolyabb átalakításába az egykori egészségügyi államtitkárnak, aki képtelen volt végrehajtani a miniszterelnök utasítását a krónikus ellátás átcsoportosításáról. Most, a drasztikus ágykiürítés után új helyzet adódott, kérdés, hosszú távon kihasználja-e a kormány a helyzetet.

Hozzászólások