Megszólalt az Újpesten megkéselt rendőr: "Nagyon köszönöm a kiállást mellettünk!"

Megszólalt az Újpesten megkéselt rendőr: "Nagyon köszönöm a kiállást mellettünk!"

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A december 24-én megkéselt járőrnek nappal már fájdalomcsillapítót sem kell szednie, ha rajta múlna, már visszamenne dolgozni.

Sokkal jobban érzi magát a december 24-én, Újpesten megkéselt rendőr, már ehet szilárd ételt, és kicsit sétálni is tud a szabad levegőn – mesélte egy videóinterjúban a megsebesített 35 éves férfi.

A rendőrrel a BRFK sajtóosztálya készített egy Skype-interjút, azt tették közzé a Facebookon. Péter azt mondta, kiszedték belőle a varratokat, és bár éjjel még fájnak a sérülései, nappal már nem kell fájdalomcsillapítót sem szednie.

A megsebesült járőr a videóban megköszönte a sok támogató üzenetet társa, Erika nevében is.

"Nagyon köszönöm a kiállást mellettünk!" – fogalmazott.

Péter elmondta, hogy szíve szerint már menne vissza dolgozni, de addig még hosszú az út, az orvosai szakvéleményére vár, hogy mikor állhat újra munkába.

December 24-én reggel fél hétkor egy társasház lépcsőházában hangoskodó férfiről érkezett bejelentés a rendőrségre Budapest IV. kerületéből, a Kassai utcából. A kiérkező járőrpár egyik tagját, Pétert az agresszív férfi egy késsel többször megszúrta, ezért társa életének védelmében a másik rendőr lelőtte a támadót, aki a helyszínen életét vesztette.

Hozzászólások