Már érkeznek az SMS-ek az internetes oltásfoglalásról

Már érkeznek az SMS-ek az internetes oltásfoglalásról

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Csütörtök délutánig kell időpontot foglalniuk azoknak, akik regisztráltak, majd megkapták az értesítést, és szeretnének oltást kapni a jövő hét elején. Sinopharm vakcinával fogják őket oltani az egyetemi oltópontokon.

Tisztelt Oltásra Regisztrált! Tájékoztatjuk, hogy a COVID19 fertőzés elleni vakcina beadásához Önnek regisztrációjakor ehhez a telefonszámhoz megadott TAJ számmal egyéni oltási online időpontfoglalásra van lehetősége, április 22-én 16:00 óráig. Kérjük foglaljon oltási időpontot az eeszt.gov.hu oldalon! (Kérjük az időpont foglalásnál vegye figyelembe, hogy a foglalt időpont módosítására az elektronikus felületen már nincs lehetőség.) Az oltás Shinopharm vakcinával történik. Kérjük, hogy az oltóponton a foglalt időpontban pontosan szíveskedjen megjelenni és ha teheti, hozza magával a kinyomtatott és kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot, amelyet a koronavirus.gov.hu honlapról le tud tölteni. Nincs teendője, amennyiben Ön már megkapta az oltást vagy az elmúlt 3 hónapban koronavírusos volt. Amennyiben oltására bármilyen okból nem kerül sor, a későbbiekben is megkaphatja az oltást.

Ez olvasható abban az SMS-ben, amit 70 ezer oltásra regisztráltnak küldtek ki szerdán. A kormány azt közölte, hogy kísérleti jelleggel internetes foglalással lehet oltásra jelentkezni jövő hét elejére az egyetemi oltópontokra.

Internetes oltásfoglalással kísérletezik a kormány

Az egyetemi oltópontokra hívnak SMS-ben 70 ezer embert jövő hét elejére.

Hozzászólások