A vágy villamosát a Pesti Színházban játsszák tovább

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Műsorára tűzi a megszűnt Budapesti Kamaraszínház A vágy villamosa című előadását a Vígszínház január végén: az Eszenyi Enikő főszereplésével játszott produkció a Pesti Színházban látható új formában.

A tavaly bezárt Budapesti Kamaraszínház előadását január 25-én láthatja először a közönség a Pesti Színházban - olvasható az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményben. A vágy villamosát februárban két alkalommal tűzi műsorra a teátrum.

A 13 éve futó produkciót a Budapesti Kamaraszínház búcsúelőadásaként 2012. május 7-én játszották utoljára a Tivoliban. Tennessee Williams drámáját Tordy Géza állította színpadra. A Blanche szerepét alakító Eszenyi Enikő mellett Stellaként Nagy Enikő, Stanley szerepében László Zsolt látható, Mitchet pedig Pindroch Csaba formálja meg.

A Vígszínház közleményében felhívják arra is a figyelmet, hogy 100. alkalommal játssza a társulat a Hegedűs a háztetőn című előadást szombaton este. A teátrum 2010 tavaszán mutatta be a produkciót Eszenyi Enikő rendezésében. Jerry Bock, Sheldon Harnick és Joseph Stein világhírű musicaljének főszerepét Reviczky Gábor és Hegedűs D. Géza alakítja.