Támad a bajuszdiszkó

Támad a bajuszdiszkó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Freddie Mercuryra emlékezik a Queen ikonikus frontemberének szeptember 5-i születésnapján az egyik legkedveltebb fővárosi szórakozóhely, a popkultúrát a város fölé emelő Corvintető.

Freddie Mercury szeptember 5-i születésnapján a világ számos pontján tartanak preventív célzattal AIDS-figyelemfelhívó és jótékonysági bulikat, flashmobokat, melyeket idén többek közt nem csak az amerikai popsztár, Katy Perry, Dave Grohl stadiontöltő rockzenekara, a Foo Fighters és az Angry Birds támogat, de a madridi zsúron maga a spanyol főváros polgármestere is megjelenik. Az esemény idén Magyarországon is debütál – hazánkban a már a hvg.hu által is bemutatott Corvintető ad helyet az egyetemes bajuszpartynak.

A corvintetős buli koncepciója szerint rajongó, pultos, táncos, vendég, fellépő egyaránt Freddie Mercurynak öltözik: a vendégek bajuszt kapnak, és „ki bajuszban, ki teljes menetfelszerelésben szórakozhat este 10-től reggel 6-ig. A klub nagyteremben a két Discopolis-DJ, Kovary és Sausage nu disco-parádét varázsol legújabb zenéivel, míg a tetőteraszon klasszikus Queen-dalok szólnak majd bele a pesti éjszakába. Az éjfél a jól ismert Freddie-pózé lesz, melynek koreográfiáját - karrierje csúcspontjaként - a Belmondo frontembere, Czutor Zoltán tanítja be minden atlétás-bajszos lánynak és fiúnak, majd tetőpont gyanánt az egybegyültek együtt énekelnek el egy Queen-dalt a születésnapos tiszteletére.