2017-ben jön a Toy Story 4. része

2017-ben jön a Toy Story 4. része

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Bár a nagy sikerű Toy Story-széria harmadik epizódja szépen keretbe foglalta a játékok történetét, most az animációs filmet gyártó Disney bejelentette, hogy 2017-ben jön a negyedik rész.

Bob Iger, a Walt Disney Company vezére bejelentette, hogy 2017. június 16-án érkezik a Toy Story 4, amelyet ismét az első két részt készítő John Lasseter rendez majd. A direktor elmondása szerint "a negyedik résszel új fejezet nyílik Woody, Buzz Lightyear és a Toy Story-csapat életében", az új epizód ötletét pedig a Pixar nagyágyúival, Andrew Stantonnal (Némó nyomában, WALL-E), Pete Docterrel (Szörny Rt., Up) és Lee Unkrichcsal (Toy Story 3) közösen dolgozták ki – írja a Variety.

Woody és Buzz Lightyear
©

A Disney bejelentése szerint a forgatókönyv megírásában Lasseterék segítségére lesz a Celeste és Jesse mindörökre című vígjáték szerzőpárosa, Rashida Jones és Will McCormack is – előbbi felel majd azért, hogy egy erős női szál is megjelenjen a filmben. A két főszereplő hangját adó Tom Hanks és TIm Allen már jelezte, hogy szívesen vállalják az új projektet.

A trilógia első része 1995-ben, a második 1999-ben, a harmadik pedig 2010-ben jelent meg, utóbbi azzal ért véget, hogy a főiskolára készülő Andy egy kislánynak ajándékozza a játékait, így valószínűleg nála fog folytatódni a történet.