Valószínűleg nem találná ki, melyik sorozatot streamelték a legtöbben 2020-ban

Valószínűleg nem találná ki, melyik sorozatot streamelték a legtöbben 2020-ban

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Úgy tűnik, az Office még mindig nagyon sikeres az Egyesült Államokban.

Az Office amerikai változatának epizódjait játszották le legtöbbször a nézők a tavalyi évben. Igaz, a Nielsen felmérése, amit a Variety közölt, csak az amerikai közönség körében készült, de ebből világszinten is lehet következtetni a Steve Carell főszereplésével készült, 2005 és 2013 között futott sorozat töretlen népszerűségére.
Az Office 2020-ban a Netflixen volt nézhető, ott összesen 57 milliárd percet néztek meg belőle az amerikaiak. A második helyre A Grace klinika futott be, majd a Gyilkos elmék és az NCIS következik. A Nielsen felmérése kiemeli, nem meglepő, hogy régebbi sorozatok végeztek az élen, ezeknek ugyanis több epizódjuk van, tehát többet is lehet belőlük megnézni egy adott évben, mint az új sikersorozatokból.
Az „Iroda” messze a legtöbbet közvetített tévéműsor volt 2020-ban, Nielsen Says
A streaming háborúk felgyorsulása közepette 2020-ban egy dolog egyértelmű volt: az „Iroda” fej és váll fölött állt minden más tévéshow felett, amely elérhető a fő előfizetési-video platformokon.
A Nielsen kedden közölt adatai szerint tavaly az amerikaiak összesítve több mint 57 milliárd percet sugároztak a The Office-ból, a vígjáték-kedvencből, amelyet eredetileg kilenc évadon keresztül sugároztak az NBC-n. De a Netflixnek ebben az évben nem lesz haszna a Dunder Mifflin bandakatalógusból: január 1-jétől a „The Office” minden évada kizárólag az NBCUniversal Peacock streaming szolgáltatásába költözött.
A következő legnagyobb show a „Grey’s Anatomy” elmúlt évadai voltak, szintén a Netflix-en, becslések szerint 39,4 milliárd percet közvetítettek. A Netflix valóban bezárta a legjobb 10 legnézettebb licencsorozatot Nielsenenként, a „Criminal Minds”, az „NCIS”, a „Schitt's Creek”, a „Supernatural”, a „Shameless”, a „New Girl, - A fekete lista és a Vámpírnaplók.

A 2013-ban véget ért The Office című sorozat epizódjait játszották le a legtöbbször tavaly az amerikai nézők – ismertette a Nielsen felmérését a Variety.

Az Office-t tavaly még a Netflixen lehetett nézni, év végén azonban átköltözött az NBCUniversal Peacock nevű streamingplatformjára.

A sorozatból a nézők összesen 57 milliárd percet néztek, a második helyen A Grace klinika, a harmadik helyen a Gyilkos elmék landolt.

A Variety hozzáteszi, hogy nem meglepő, hogy a régebbi tévéműsorok hozzák a legnagyobb számokat, ezek ugyanis általában több részesek (egy évad körülbelül 20-23 rész), mint egy manapság megjelenő évad.

Az Office brit eredetijéről és az amerikai változatról az évezred legjobb sorozatait rangsoroló listánkban is írtunk korábban:

Az évezred legjobb sorozatai, 17. rész: The Office

Csúcsra járatott kínos jelenetek és kegyetlen karikatúrák az ezredforduló utáni irodistákról - újabb rendhagyó rész következik az évezred legjobb sorozatait bemutató 1080p Top 20 listán, hiszen a 4. helyezett The Office brit eredetije és az amerikai változata is sorra hozta a felejthetetlen poénokat és fordulatokat.

Az eredeti tartalmakat tekintve az Ozark nyert, a második helyre a Lucifer, a harmadik helyre A Korona futott be.