szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Újabb öt településen - Dunaújvárosban, Hódmezővásárhelyen, Jászberényben, Nagykanizsán és Sopronban - terjesztik április 4-től a Metro hírújságot.

A jövő hónap elejétől ötvenezerrel emelik a lap jelenlegi, 330 ezres példányszámát - mondta Izbéki Gábor főszerkesztő, megemlítve, hogy ebből mintegy 200 ezret a fővárosban terjesztenek. Továbbra is mindenütt a központi tartalommal jelentkezik a lap, de a hálózatba újonnan bekapcsolt települések hírei is megjelennek majd a helyi eseményekről beszámoló Városról városra rovatban.

Az újság tavalyi gazdasági eredményeiről a főszerkesztő annyit mondott el, hogy a Metro 2001 óta folyamatosan üzemi nyereséget termel, 2004-ben bevételei több mint tíz százalékkal haladták meg a kiadásokat. Az ingyenes hírújság először 1998 szeptemberében jelent meg a fővárosban, 2001-ben kezdték terjeszteni tizennégy, majd a következő évben a többi megyeszékhelyen is.

hvg.hu Média

Rasszista poénok miatt mondtak le a Metro vezetői

A Metro újságot kiadó Metro International igazgatótanácsának egyik tagja és a cég amerikai részlegének vezetője mondott le posztjáról csütörtökön. Mindketten hasonló hibát követtek el: politikailag inkorrekt módon viccelődtek, amivel túl sokat ártottak a cég preszízsének.

Média

A Metro a második legolvasottabb napilap

A Szonda Ipsos és a TGI kutatási eredményei szerint is a Blikk mögött következik a Metro az olvasottsági toplistán - tájékoztat a Lapkiadás. Példányszámát tekintve pedig ez a napilap a piacvezető a legfrissebb negyedéves MATESZ adatok szerint.

Listázni fogják azokat, akik megrongálták a kínai nagy falat

Listázni fogják azokat, akik megrongálták a kínai nagy falat

Hasznos szoftvert ad ki a Microsoft, jön a bárki számára letölthető Teams-verzió

Hasznos szoftvert ad ki a Microsoft, jön a bárki számára letölthető Teams-verzió

140 lélegeztetőgép és 5 millió maszk érkezik szerdán

140 lélegeztetőgép és 5 millió maszk érkezik szerdán