Szeretne azonnal értesülni a legfontosabb hírekről?
Az értesítések bekapcsolásához kattintson a "Kérem" gombra!
Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el: Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Köszönjük, hogy feliratkozott!
Hoppá!
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Már feliratkozott!
A böngészőjében az értesítés funkció le van tiltva!
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
"A vajas kenyér egy régi étel, már nem eszünk olyat"
szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
A jó kenyérhez csak vaj kell, vagy még az se. Persze nem mindegy, hogy milyen kenyér - talán ezért is fanyalognak egyre többen tőle.
Az elmúlt években mintha megkopott volna az egyszerű ételek renoméja, pedig ha házilag készítjük, a vajas kenyér is tartogat még meglepetéseket - írja a Fűszer és Lélek blog szerzője.
A házi kenyér nagyjából négy óra alatt elkészül, ha reggeli után bedagasztjuk, ebédre már ehetjük is.