szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

A négynapos kiránduláson a szervezők Budapestet, Tokajt és Eger városát...

A négynapos kiránduláson a szervezők Budapestet, Tokajt és Eger városát mutatták meg a résztvevőknek. Tokajon a híres magyar bor történetével és 10 pincészet borkínálatával ismerkedtek meg a vendégek, valamint ízelítőt kaptak a régió ételspecialitásaiból is.

Egerben négy pincészet borait kóstolhatták meg az újságírók a híres bikavér történetének megismerése mellett. Annak érdekében, hogy hazánk több népszerű borvidékének kínálatával is találkozhassanak a vendégek, a szekszárdi a somlói a villányi és az etyeki borokat is bemutatták a szervezők egy Budapesti Borházban.

www.itthon.hu

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!