szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Az első háromban változatos programok, az utolsóban pusztán éjszakai fürdőzés várja a télen átmelegedni vágyókat:...

 

Gellért fürdő
©

Az első háromban változatos programok, az utolsóban pusztán éjszakai fürdőzés várja a télen átmelegedni vágyókat: akad program kor és érdeklődési kör szerint egyaránt. Aki régi strandok hangvilágában fürdőzne, a Széchenyiben a legendás énekesnő, Kovács Kati a Qualitons zenekarral, Parti Nagy Lajos, Kossuth-díjas szerző pedig multimédiás kísérettel lép dobogóra. A Rudasban az elvarázsolt Magic Bath programja a török fürdőben orientális programokkal, hastánccal, az előtérben Super8-as filmvetítéssel, és jazz, beat, funk zenékkel kecsegtet.

A Gellért vizidiszkóvá alakul: a néhai Fortuna slágerei csendülnek fel újra a falak között: Sterbinszky, Feaky D, Felhő gyűjteményből. Az aprócska Király fürdő különlegessége ezen az estén, hogy éjszaka is igénybe vehető, szombaton is, mindkét nem számára. A négy fürdő között ingyenes buszjárat szállítja a fürdőzőket. A fedett gyógyfürdők látogatásához fürdőruha vagy nyári öltözet ajánlott, a Széchenyiben Kovács Kati és a Qualitons koncertje ruhában is megtekinthető. A közös belépő 2900 Ft-ba kerül, amihez a régi szép idők emlékére egy Bambi jár ajándékba (a készlet erejéig).

TTG

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
travelline.hu Plázs

Fürdőzés féláron ősszel is

A kedvezményes jegyet az egész napos hétvégi kabinos, illetve szekrényes ár feléért lehet megvásárolni.