szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Milyen hatással van rád a jó szex? – teszi fel a kérdést a Durex legújabb online kampányában, melyre a MoFilm feltörekvő filmrendezői négy kisfilmben adnak választ. A legújabb klipben egy kínos helyzetet láthatunk, ahol minden egy ártalmatlan érintéssel kezdődött.

A kampány filmjeiből megtudhatjuk, hogy a rendezők szerint miről ismerszik meg a jó szex – és az, akinek része volt benne. A MoFilm a világ bármely pontján lehetőséget biztosít tehetséges filmkészítőknek, hogy szabadon engedjék fantáziájukat és kibontakoztassák tehetségüket.

A Durex által közzétett „Valaki jót szexelt, kitalálod, hogy ki?” témafelvetésre több rendező készített rövidfilmet, amelyek azokat a momentumokat ragadják meg, amikor képtelenek vagyunk levakarni arcunkról a mosolyt még a legalkalmatlanabb pillanatban is, a szex utáni túláradó jókedvet vagy a reggeli diadalmenetet, mikor kilépünk az ajtón egy észbontó  éjszaka után.

Az eddigi kisfilmek itt tekinthetőek meg.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!