Rihanna segített az előbújásban egyik meleg rajongójának

Rihanna segített az előbújásban egyik meleg rajongójának

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Rihanna a Facebookon keresztül segített egy meleg rajongójának az előbújásban: a popdíva privát üzenetekben bátorította a srácot, hogy merjen önmaga lenni.

A coming outról a Buzzfeednek számolt be a fiú, aki pár hónappal ezelőtt kezdett levelezni a sztárral a Facebookon. Leírta Rihannának, hogy folyamatosan küzd önmagával. Legnagyobb meglepetésére az énekes ezt válaszolta neki: “Teljesen oké, ha félsz. De nincs annál fontosabb, mint hogy önmagad legyél.”

Ezek után a srác elmondta barátainak és ismerőseinek, hogy meleg, a reakciókat pedig szintén megosztotta Rihannával, aki pedig a következőt válaszolta: “Rettenetesen büszke vagyok rád! Remélem, most már teljesen boldog leszel. Önmagadnak lenni az egyetlen járható út.”

©

A srác a netes portállal azt is megosztotta, hogy reméli, mire júliusban találkozni fog Rihannával, már senkivel szemben nem kell titkolóznia. A fiú hozzátette, Rihanna üzenetei rengeteg erőt adtak neki, kedvenc énekesnője bátorítása nélkül képtelen lett volna a comingoutra.

Rihanna segítsége nem meglepő, hiszen többször felszólalt már a kirekesztő LMBTQ-ellenes törvények ellen. Legutóbb a tavalyi Indiana államban elfogadott rendelet ellen emelte fel a szavát, amely kimondta, megtagadhatják az üzletek a melegek kiszolgálását.

A beszélgetést a rajongó közkinccsé tette, amit itt lehet megtekinteni.

Hozzászólások