szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Tizenéves orosz bárpincérnőre cserélte feleségét Ronnie Wood, a Rolling Stones viharvert gitárosa, neje és barátai azonban a jelek szerint erről egyelőre nem hajlandók tudomást venni.

A Rolling Stones 2005-ben. Jobb szélen Wood
A 61 éves rocker a The Sun beszámolója szerint a mindössze 18 esztendős, moszkvai illetőségű Jekatyerina Ivanovával húzódott vissza írországi luxusbungalójába. Az orosz szőkeség, akivel Wood ivászat közben ismerkedett meg egy londoni bárban, a legnagyobb brit tömeglap forrásai szerint azt állítja: a zenész felesége, az 53 éves Jo személyesen könyörgött neki, hogy „ne lopja el” tőle a férjét. Jekatyerina szerint azonban a négygyermekes Stones-veteránt nem ő viszi, „jön az magától”.

Jo Wood, a szintén szőke exmodell mindazonáltal az orosz koktélfelszolgálót „rettenetes, alkoholista őrültnek” nevezte, és közölte: egy szó sem igaz abból, hogy ő könyörgött volna a pincérnőnek, és abból sem, hogy férjének viszonya lenne Ivanovával. Jo elmondta: tud róla, hogy Ronnie együtt van az orosz tinivel az írországi házban, de nem mint barát és barátnő, legalábbis „nem úgy”.

Jekatyerina azonban másként festi le barátainak a helyzetet: egyértelműen úgy állítja be a kapcsolatot, hogy Ronnie Wood elhagyta érte a feleségét, és viszonyt folytat vele.

A gitároshoz közeli egyik forrás ellenben azt mondta a The Sunnak, hogy Ivanova legfeljebb Wood ivócimborája. A bennfentes szerint a zenész maga is alkoholista, napi két üveg vodkát iszik meg, és „biztos, hogy nem így viselkedne, ha józan lenne”.

MTI Kult

A Stones meghódította Berlint

A néhai amerikai elnöktől, John Fitzgerald Kennedytől "kölcsön vett" szavakkal hódította meg Berlint Mick Jagger, a Rolling Stones frontembere: "Ich bin ein Berliner" - mondta, mire a több száz Rolling Stones-rajongó még hatalmasabb ujjongásban tört ki.

MTI/hvg.hu Kult

A Stones vezeti a leggazdagabb rockerek listáját

A megaturnéját éppen befejező Rolling Stones áll a Forbes magazin leggazdagabb rockereket összesítő listájának élén: 2006 június és 2007 június között Mick Jagger és társai 88 millió dollárt kerestek.

MTI Kult

A Rolling Stones nem okozott csalódást

A várakozásoknak megfelelően óriási sikert aratott a Rolling Stones kitűnő koncertjével péntek este a Puskás Ferenc Stadionban. A legendás együttes két órát játszott, produkcióját hatalmas ovációval fogadta a körülbelül ötvenezer fős közönség.

Kult

Cenzúrázás után is fellép Kínában a Rolling Stones

A kínai hatóságok cenzúrázzák a Rolling Stonest: a világhírű zenekar áprilisi, sanghaji és pekingi koncertjein nem játszhat négy, Peking szerint "illetlen" dalt a Rolling Stones 40 évét összefoglaló repertoárból. A zenekar ennek ellenére vállalta a fellépéseket.

Világ

Ha a Rolling Stones Belgrádba megy

A Kövek még sosem gurultak el a szerb fővárosig. Történelmi pillanat lenne ez a rivális Kostunica államfőnek és Gyingyics miniszterelnöknek; mindkettejüknek jól jönne, ha a zenekar vállalná a fellépést. A Rolling Stones jövő évi koncertnaptárában agusztus 2-án egyelőre ceruzás bejegyzéssel áll: Belgrád.

MTI Kult

Új Stones-lemez szeptemberben

A Rolling Stones új stúdióalbuma, amelyre a rajongók nyolc évet vártak, a tervek szerint szeptember 5-én kerül a boltokba - számol be a New Musical Express című brit magazin.

A WAN2 megmondja

A Rolling Stones hét főbűne

Szinte hihetetlen, de a Rolling Stones új lemezzel (A Bigger Bang) és turnéval tér vissza. Persze valójában el sem tűnt. A rockzene története összenőtt a nevükkel. Aki utálja őket, az is tőlük idéz. A WAN2 most "bűneiket" veszi lajstromba. És közben felidézi a Stones-legendáriumot. Valamint néhány Stones-dalt, amelyet kötelező bepakolnod a túlélőkészletedbe. Start Me Up!

Hiányos utastájékoztatásért, lejárt menetrendért, lekésett éjszakai csatlakozásért is fizethetett a MÁV

Hiányos utastájékoztatásért, lejárt menetrendért, lekésett éjszakai csatlakozásért is fizethetett a MÁV

Özil után újabb világbajnok távozik az Arsenaltól

Özil után újabb világbajnok távozik az Arsenaltól

Észtországban megalakult az új kormánykoalíció

Észtországban megalakult az új kormánykoalíció