szerző:
hvg.hu

Az anyai ágon magyar származású Alanis Morisette gyermeket szült karácsonykor, a kisfiú az Imre nevet is megkapta.

A people.com értesülései szerint Alanis Morissette gyermeket szült karácsonykor, az édesapa Mario "Souleye" Treadway. A kisfiúnak magyar nevet is adtak: Ever Imre Morissette-Treadway egyébként december 25-én született. A bébi és a mama is jól vannak - írja az amerikai forrás. Az énekesként és dalszövegíróként is ismert, 36 éves Morissette augusztusban jelentette be a nyilvánosság előtt, hogy terhes. Ő és a 30 éves Treadway május 22-én házasodtak össze Los Angeles-i otthonukban. Morisette még szülése előtt elárulta: a terhessége váratlan, de örömteli esemény volt.
 

MTI Shake

Ukrán együttesek lennének a Sziget húzónevei

Nem szeretnének harmadrangú szerepet betölteni a Sziget fesztiválon az ismert ukrán zenekarok; a Hajdamaki a többi sztárfellépő között látná magát szívesen, az Ot Vinta együttes pedig megsértődött, mert egy náluk kevésbé "menő" ukrán zenekart hívtak meg a szervezők - írta szerdai számában a kijevi Ukrajina Moloda című napilap.

Kult

Tuttira mennek

Miközben a magyar nézők tízezreket is hajlandók kifizetni egy jegyért a veterán nemzetközi sztárok idei koncertjeire, a rétegzenék képviselői pár száz fős klubokban, jó esetben félház előtt játszanak - ha valaki egyáltalán Magyarországra meri hozni őket.

hvg.hu Fesztivál

Hol lép fel a kopasz énekesnő?

Idén is videós programajánlóval segítjük Sziget-látogató olvasóink választását. Igyekeztünk olyan filmeket választani a zenészek korábbi fellépéseiről, ahol élőben, netán éppen egy fesztiválon hozzák a produkciót, így közelebb jutunk ahhoz is, hogy mire számítsunk a Szigeten. Összeállításunk a teljesség igénye nélkül, főleg a fellelhető vieókra alapozva készült. Időről időre felbukkan azonban benne egy-egy ismert zenész is, akik szintén kedvencüket ajánlják. Kezdjük a Sziget Fesztivál első napjával, szerdával.

Kult

Madonna jelenései II.

Alig két hónappal azután, hogy férje, Guy Ritchie legújabb filmje, a Revolver megbukott, Madonna új albummal tér vissza a zenei küzdőtérre. A WAN2 most elidőz a művésznő karrierjének néhány állomásán. Filmek, reklámok, mesekönyv, lemezbiznisz, kabbala és charity; fejezetek a Material Girl életéből.

hvg.hu Shake

Könyvet ír az elhagyott sztár, ihletet adott a szakítás

Még egy sztárnak is rosszul eshet, ha volt barátja szakításuk után nem sokkal eljegyez valaki mást, főleg, ha a csillag eddig is hevességéről volt híres. Alanis Morisette pompás új lemezt készített és könyvet ír.

Sál, sapka nem, de esernyő jól jöhet ma

Sál, sapka nem, de esernyő jól jöhet ma

78 millió forint a Putyin-féle limuzin alapára, megnyílt az első szalon

78 millió forint a Putyin-féle limuzin alapára, megnyílt az első szalon

Könnygázzal oszlatták szét a hongkongi tüntetőket

Könnygázzal oszlatták szét a hongkongi tüntetőket

Zöld utat adott a GVH a Kika felvásárlásának

Zöld utat adott a GVH a Kika felvásárlásának

Torlódás Hegyeshalomnál

Torlódás Hegyeshalomnál

Feljelenti a vizes vb-t szervező céget a Magyar Liberális Párt tagja

Feljelenti a vizes vb-t szervező céget a Magyar Liberális Párt tagja