Erdei Zsolt a Magyar Ökölvívó Szövetség elnökségi tagja lett

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Szombaton tartott tisztújító közgyűlést a Magyar Ökölvívó Szövetség. Csötönyi Sándor elnök maradt, Erdei Zsolt elnökségi tag lett.

A MÖSZ tisztújító közgyűlésén egyhangú szavazással Csötönyi Sándort választották meg további öt évre a szövetség elnökének. valamint az általa javasolt összetételű elnökséget. Az elnökség tagjai sorába választotta Szabó Sándort és Erdei Zsolt profi világbajnokot.

"Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy egyhangúlag kaptam újra támogatást, illetve az általam javasolt elnökség is" - nyilatkozta Csötönyi Sándor, aki 1996 óta tölti be a szövetség elnöki tisztét. - "Azt hiszem, ez a siker annak az eredménye, hogy mindenki látja, tudja, mennyi munkát végeztünk el, mennyit tettünk a sportágért. Nagy öröm, hogy Kovács István mellett, aki maradt a tiszteletbeli elnökünk, a sportág egy másik kiválósága Erdei Zsolt is velünk dolgozik a jövőben, és segíti majd a szövetséget."

A sportvezető a következő ötéves ciklus egyik legfontosabb feladatának a már megalkotott felzárkóztatási program megvalósítását nevezte, és bízik benne, hogy a magyar öklözők az eddigieknél is jobb eredményeket érnek majd el.

Hozzászólások