Megszerezte első pontját a Hertha Dárdai Pállal

Megszerezte első pontját a Hertha Dárdai Pállal

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A magyar szakembernek három meccs kellett az első döntetlenéhez, amit a Stuttgart ellen szerzett meg.

A Hertha két vereség után ezúttal egy döntetlent játszott Dárdai Pál irányításával, a Stuttgart elleni meccsen 1-1 lett a végeredmény.

Egyelőre nem túl jó a magyar edző mérlege, ugyanis ezzel három meccsen egy pont, bár érdemes hozzá tenni, hogy az óriási gödörben lévő berlini csapat a kiváló formában lévő Eintracht Frankfurttól, és a BL-címvédő és friss klubvilágbajnok Bayern Müncentől kapott ki előtte.

A meccsen a hazai csapat vezetett 1-0-ra, egészen a 82. percig, amikor a csereként beállt Netz egyenlített. A Hertha ezzel együtt sincs jó helyzetben, csak a 15. a Bundesligában a 18 pontjával.

A Herthánál másodszor edzősködő Dárdainak nemcsak a bennmaradás miatt kellenek a pontok: a sajtóhírek szerint eredményességi záradék is van a szerződésében, 16 forduló alatt 24 pontot várnak el tőle.

A csapat továbbra sem áll túl jól, 18 ponttal ,csak a tizenötödik helyen áll a húszcsapatos Bundesligában, ráadásul jövő héten sem lesz könnyű dolguk: vasárnap a jelenleg a bajnokság második helyén álló RB Leipziget fogadják hazai pályán.

Hozzászólások