Microsoft Gold Certified Partner minősítést kapott a Canon Europe

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

A Gold Certified Partner minősítés a Microsoft technológiákkal kapcsolatos legmagasabb...

A Gold Certified Partner minősítés a Microsoft technológiákkal kapcsolatos legmagasabb szintű kompetenciával rendelkező technológiai partnereknek járó megtiszteltetés. Korábban már egymástól függetlenül három Canon nemzeti értékesítési iroda (Németország, Finnország és Olaszország) is megszerezte a Gold Certified Partner minősítést, miközben további öt leányvállalat (Franciaország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Ausztria, Portugália) is rendelkezik Certified Partner minősítéssel. Ez alkalommal a Canon Europe, a Canon Belgium, a Canon Norway, valamint a Canon Denmark egyszerre érték el a kitüntető Microsoft Gold Certified Partner státuszt.

„A Canon által kínált eszközöknek, szoftvereknek és professzionális szolgáltatások piacvezető megoldásainak köszönhetően a vállalatok hatékonyabbá tehetik irodai működésüket. A Microsofttal kialakított szorosabb munkakapcsolat fontos szerepet játszik abban, hogy a Canon továbbra is hosszú távon biztosítsa a vezető képalkotó megoldásokat üzleti ügyfeleinek” – mondta Gary Horsfall, a Canon Europe európai megoldásokkal foglalkozó csoportjának vezetője a kitüntetés kapcsán.

A Canon Europe célja, hogy még szorosabbra fűzze az együttműködést a Microsofttal. Ennek jegyében a Canon Finland 2007-ben sikeresen integrálta üzleti ajánlatába az egyéni igényekhez igazított, valamint professzionális szolgáltatásokkal támogatott Microsoft Office Sharepoint Server rendszert. A sikerrel tesztelt programot a tervek szerint a közeljövőben a Canon összes európai piacán bevezetik.

Hozzászólások