Tuningolja vizuális effektekkel ikonjait Windowson!

Tuningolja vizuális effektekkel ikonjait Windowson!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Windows XP már nem mai darab, de rossznak éppen nem mondható.

A Windows XP már nem mai darab, de rossznak éppen nem mondható. Kényelem és látvány szempontjából viszont ráfér a tuningolás. Már rengeteg megoldást mutattunk a felület csiszolására, vagy éppen a Windows Asztal lehetőségeinek kihasználására. Ezúttal egy olyan megoldást mutatunk, amivel mozgalmasabbá tehetjük a felületet. Az ÜberIcon segítségével könnyedén megoldható, hogy amikor egy ikonra duplán kattintunk (megnyitunk egy mappát, elindítunk egy programot stb.) látványos animációval jelezze a rendszer, hogy vette az utasítást.

Látványosabb reakció a kattintásra

Az effektek működnek az Asztalon és az Intézőben is. A Tálcára leülő kis ikonra kattintva tudunk választani - az amúgy magyar nyelvű menüben - a különféle effektek között. A programhoz alapból háromféle effektet kapunk, de letölthetünk hozzá továbbiakat is innen.
Az effekteknek ára van, mivel 5 MB RAM-ot sajátít ki a program, de teljesítmény csökkenést nem okoz. Ha ennyit még hajlandóak vagyunk feláldozni a szabad memóriából a kicsit mozgalmasabb XP-ért, érdemes próbát tenni vele, hiszen ingyenes programról van szó.

Hozzászólások