Photoshop bajnokság: eredményhirdetés

Photoshop bajnokság: eredményhirdetés

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

„Megalománia” elnevezésű Photoshop bajnokságunkra  rengeteg e-mail és...

„Megalománia” elnevezésű Photoshop bajnokságunkra  rengeteg e-mail és kép érkezett (volt egy kedves olvasó, aki egymaga 64 darab pályaművet küldött) – végül a zsűri elé majdnem kétszáz darab fotó került – a teljes galéria megtekinthető itt.

Hogyan zsűriztünk?

A szakmai zsűri (Stiller Ákos, a HVG fotósa, Szakács Gergely a HVG Online dizájnere, valamint a Techline.hu szerkesztői és szerzői) nem látta a versenyzők neveit (így biztosak lehettünk benne, hogy nem lesz „elfogult” senki, ha esetleg ismerős nevet látna…), sőt a többi zsűritag által adott pontokat sem - csak a képekhez adott sorszámokat. A hat tagból álló zsűri minden tagja, minden képre adott egy pontszámot, egytől-tízig (ahol a 10-es értelemszerűen a legjobb). Természetesen több képre is adhattak maximális pontszámot, ha esetleg több olyan is volt, ami nagyon elnyerte tetszésüket. Az így kapott pontszámokat végül Excelben summáztuk (kizárva ezzel a tévedés lehetőségét) – végül a legtöbb pontszámot kapott kép lett a nyertes, illetve ezen kívül a tíz legnagyobb pontszámot elért kép került a „dobogósok” közé utóbbiak közül a Kedves Olvasók választanak ki négy további nyertest.

Az összesített legtöbb pontszámot  Koncz László budapesti olvasónk képe kapta: van benne egy kis aktualitás, (örök aktualitás, hiszen Budapestet folyamatosan fúrják-faragják)  a technikai megvalósítás is remek – és az egész ötlet olyan nagyon „magyar”.
Gratulálunk Lászlónak a CS4 Extendedhez!

Kik a további nyertesek?

További négy nyertesünk (nyereményük Genius Mousepen digitális rajztábla) már az Olvasók kényére-kedvére van bízva: az alant látható galéria és szavazógép segítségével dönthetik el, melyik négy a legjobb. 

A szavazást december 21-én zárjuk le, így még lesz esély rá, hogy a rajztábla további nyerteseink karácsonyfája alatt landoljon.


Hogyan tovább?
A nagy érdeklődésre való tekintettel, „nem adjuk” fel – jövőre további játékok várhatóak – annyit már most elárulhatunk, hogy a jövő év eleji nyeremény hasonlóan fantasztikus lesz, mint a mostani (nem adjuk alább)  – nem kell tehát elkeseredni ha valaki most nem jutott be a versenybe: lesz még esély bőven!
Minden kedves Olvasónak köszönjük a ránk és játékunkra fordított időt és energiát!
Hozzászólások