Virtuális próbafülkék a Tommy Hilfigernek

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

A Tommy Hilfiger ötéves, menedzselt szolgáltatásokról szóló szerződést írt alá a BT-vel (British Telecommunications plc.

A Tommy Hilfiger ötéves, menedzselt szolgáltatásokról szóló szerződést írt alá a BT-vel (British Telecommunications plc.). A szerződés értelmében a BT videokonferencia-szolgáltatást nyújt partnerének, amely magában foglalja az iparágban elsőként megjelenő „virtuális próbafülke” szolgáltatást, amelyet a BT a Cisco újonnan létrehozott TelePresence Technológiai Csoportjának részét képező Tandberggel közösen fejlesztett.. A próbafülkék azonnali „személyes” kommunikációra és együttműködésre adnak lehetőséget a Tommy Hilfiger divattervezői és gyártóegységei között. A megoldás összekapcsolja az amszterdami, a new york-i, a hongkongi és a tokiói irodákat, és a jövőben további egységek is bekapcsolódhatnak majd.

A virtuális próbafülkék, amelyek a BT Egységes Videokommunikációs (Unified Communications Video) megoldásán és a Tandberg technológiáján alapulnak, néhány további eszközt, mint például mobil kamerákat és felvevőegységeket is tartalmaznak, amelyek segítségével az Amsterdamban és New York-ban dolgozó tervezőcsapat gyorsabban és hatékonyabban tud együttműködni a hongkongi gyártóegységgel. A csapatok így szemtől szembe vitathatják meg a kollekció minden egyes darabjának kialakítását anélkül, hogy hosszú repülőutakat kellene megtenniük.
A szerződés értelmében a BT két Tandberg Telepresence T3 rendszert (Amszterdam és New York) és egy T1 rendszert telepít Tokióban, valamint három, (Telepresence T1-re alapuló) személyre szabott „virtuális próbafülkét” alakít ki Amszterdamban, New York-ban és Hongkongban a szükséges asztali számítógépekkel, támogató infrastruktúrával (mint például felvevőegységekkel) és szoftverekkel együtt.

 

Hozzászólások