Menedzselje internetre tett fotóit egy helyen!

Menedzselje internetre tett fotóit egy helyen!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Láttad már a karácsonyi képeimet? Feltettem a Facebookra? Vagy a Flickrre?

Láttad már a karácsonyi képeimet? Feltettem a Facebookra? Vagy a Flickrre? A probléma nem egyedi, hiszen a tucatszám készített képeket szívesen megosztjuk itt is, ott is a világgal. Egy idő után viszont nehéz átlátni, mit, hova tettünk fel. Nos, a Showzey szolgáltatás éppen arra vállalkozik, hogy egy helyre gyűjti azokat a fényképeinket, amelyeket Gmailben küldtünk, illetve feltettünk a Facebookra, a Flickrre vagy a Picasára.
Paranoiásoknak persze nem ajánlott a használata, a szolgáltatás ugyanis a mi elérésünket fogja használni, hogy beléphessen az említett oldalakra, de hát nehezen is menne ez másképp. Akit viszont ez nem zavar, az lépjen fel az oldalra, ahol rögtön megnézhet egy rövid videót arról, miért is ajánlják a szolgáltatás használatát.

Videó és animáció is mutatja, mire is jó a szolgáltatás

Ha most a Get started gombra kattintunk, egy újabb ablak tűnik fel, ahol ki kell választanunk, honnan is gyűjtse be a Showzey képeinket. Négy lehetőség áll rendelkezésünkre, de persze nem kell mindegyiket kiválasztanunk.

Eldönthetjük, honnan gyűjtünk be képeket

Ha választottunk, akkor a Connect gombra kattintva engedélyezzük a kapcsolódást a szóban forgó site-hoz. Még pár engedélyezés hátra van (a Showzey semmit sem bíz a véletlenre), hogy végül valóban hozzáférjen fotóinkhoz a kis gyűjtögető.

A Showzey többször is engedélyt kér a hozzáférésre

Attól függően, hogy hány hozzáférést engedélyeztünk, illetve hány képet kell összeszednie a szolgáltatásnak, egy pici időt várni kell, ám hamarosan egy helyen találjuk valamennyi felvételünket.

Képeink egy helyen

A képek jobb alsó sarkában pici ikon jelzi, honnan is való a kép. Gyűjteményünket egy csuszka segítségével tehetjük áttekinthetőbbé vagy informatívabbá (eldönthetjük ugyanis, hogy inkább sok pici vagy kevés nagyobb képet szeretnénk-e látni). Gyűjteményünket természetesen megoszthatjuk barátainkkal is, sőt akár rövid videót is készíthetünk belőle.

Hozzászólások