Itt vannak az első fotók a törhetetlen csúcsmobilról

Itt vannak az első fotók a törhetetlen csúcsmobilról

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egyre biztosabbnak látszik, hogy a Google hamarosan bejelenti első teljesen saját okostelefonját. Fotókon az egyelőre csak xPhone-ként emlegetett csúcskészülék, ami két héten belül hivatalos lehet.

A Google nem ok nélkül vásárolta fel a Motorolát, és úgy tűnik, az ok nem merül ki a mobilgyártó szabadalmaiban. A tavaly óta pletykált, teljesen házon belül összehozott xPhone bejelentési ideje közeledik, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy az áprilisi renderelt kép után most valódi fotók jelentek meg a készülékről.

©

A telefonban állítólag megjelenik majd az a szemkövető technológia, amelyik a Samsung Galaxy S4-ben debütált. És ha már Samsung: egy korábbi érvelés szerint elsősorban nem az Apple-nek vagy éppen a BlackBerrynek kell félnie az xPhone-tól, a Google elsődleges célja ugyanis a Samsung-túlsúlyos Android-piac nagyobb kontroll alatt tartása lehet.

korábban tulajdonságok szintjén is kiszivárgott xPhone-t a várakozások szerint a május 15-én kezdődő I/O fejlesztői konferenciáján mutatja be a Google, és mellé érkezhet egy kicsit új Android is.