Se wifi, se mobilnet? Még akkor is chatelhet a közelben lévőkkel

Se wifi, se mobilnet? Még akkor is chatelhet a közelben lévőkkel

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Munkahelyen, iskolában, nyaraláskor vagy akár egy buliban is jól jöhet ez az ingyenes üzenetküldő alkalmazás, ugyanis a közelben lévőkkel wifikapcsolat és mobilnet nélkül is lehet chatelni.

Az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető Jott Messenger egy sokadik átlagos üzenetküldő alkalmazásnak tűnik, egyetlen funkciót leszámítva az is. Regisztráció után szöveget, képeket és matricákat is lehet vele küldeni, ahogy más hasonló appoknál. Abban viszont különleges, hogy wifikapcsolat és mobilnet nélkül is tökéletesen működik, ha a közelben lévő, az alkalmazást szintén használó emberekkel akarunk chatelni.

©

Ehhez a jobb felső sarokban be kell kapcsolni az AirChat funkciót, valamint a mobilunkon a Bluetooth kapcsolatot. Ezzel az app kilistázza a közelben lévő felhasználókat, ami több tíz méteres körzet is lehet, majd a nevekre kattintva már indulhat is a chatelés a már említett lehetőségekkel. Nem csak egyéneknek írhatunk, a Jott Messenger csoportos beszélgetésre is lehetőséget ad, ehhez a bal felső sarokban a "+Group" feliratot kell választani, majd kijelölni, kiket akarunk bevonni a csoportba.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.