Bátor húzás: már nyáron megjelenhet a Galaxy Note8

Bátor húzás: már nyáron megjelenhet a Galaxy Note8

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Nem hátrált meg a Samsung, és mivel a Note-sorozat egyike volt a legkedveltebb márkáknak, úgy gondolja, a Note7-ügy ellenére is jöhet a folytatás.

A Business Korea értesülése szerint még ebben az évben kiad egy új Note phabletet a Samsung, a Galaxy Note8-at. Mivel a Galaxy S8 és nagyobb társa áprilisban érkezik (néhány kiszivárgott jellemzőjükről itt olvashatnak), a Note8-cal megvárják, hogy lecsengjen az érdeklődés, nehogy elnyomja egyik telefon a másikat.

Mivel az előző két modellt augusztusban ismerhette meg a világ (a Note7-et augusztus 19-én, a Note5-öt augusztus 20-án – Note6 ugyebár nem volt), elég valószínűnek látszik, hogy a Note8 is a nyár utolsó hónapjában érkezik.

A Samsung egyik partnercégének munkatársától származnak azok az értesülések, hogy a Note8 4K felbontású kijelzővel érkezhet (a Galaxy S8-é 2K-s), éppen a minél élethűbb virtuálisvalóság-funkciók miatt. Arról is hallani, hogy ez a készülék is megkaphatja a Samsung virtuális asszisztensét, a Bixbyt. Nem volna meglepő, ha a dél-koreai gyártó egy új Gear VR-t is kiadna a Note8-cal együtt, amellyel javított stylus-funkciók és íriszazonosítás is érkezne.