Csak gyakorolni akarta a programozást, aztán jobb keresőt írt a Netflixhez, mint maga a Netflix

Csak gyakorolni akarta a programozást, aztán jobb keresőt írt a Netflixhez, mint maga a Netflix

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Sok felhasználó panaszkodott arra, hogy nem lehet rendesen böngészni a filmek és sorozatok között a Netflixen. Egy Reddit-felhasználó megoldott a problémát.

Aki próbált már valaha a filmek és sorozatok között böngészni a Netflixen, az egész biztosan tapasztalta már az oldal keresőjének hiányosságait. Ha nincs meg a konkrét cím, nem túl egyszerű a keresés, és erre már a Reddit felhasználi is felhívták a figyelmet.

Szerencsére volt, aki meghallotta ezt a panaszt – és az nem a Netflix volt. Egy másik Reddit-felhasználó, CrazedEli (teljes nevén Ville Salminen) úgy döntött, készít egy saját keresőt az oldalhoz, ahol már nemcsak cím alapján lehet böngészni, de a keresési feltételeket is szűkebbre lehet szabni.

CrazedEli saját bevallása szerint csak a programozást akarta gyakorolni, ezért is döntött úgy, hogy megcsinálja a keresőt. A Flixable nevű oldalon így már a cím beírása mellett szűrhetjük a találatokat stílus, IMdB-pontszám vagy épp kiadás éve szerint is, a találatokat pedig ugyanezen szempontok alapján listázhatjuk.

©

Az oldalon külön kereshetünk a filmek és a sorozatok között, ami szintén megkönnyíti a választást.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.