Nézze meg ezt a videót, és rögtön megérti, miért a P30 Pro most a világ legjobb kamerás mobilja

Nézze meg ezt a videót, és rögtön megérti, miért a P30 Pro most a világ legjobb kamerás mobilja

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Új szintre emelte a mobilfotózást a P30 Próval a Huawei. A telefon zoomolási képességei még videón át is döbbenetesek.

Hosszú várakozás után ma hivatalosan is lerántotta a leplet tavaszi nagyágyúiról, a P30 és P30 Pro telefonokról a Huawei. Utóbbi rögtön letarolta a mezőnyt: a legismertebb tesztlabor szerint

az erősebb P30 mától a világ legjobb kamerás mobileszköze is.

A DxoMark hosszasan ecsetelte az értékelés indokait, de a vizuálisabb típusok a mobil kamerás képességeit bemutató videó révén is meggyőződhetnek a szakértők állításairól. A felvételt az eseményről tudósító The Verge újságírói készítették, ám ennél fontosabb, hogy mi minden látható benne. Nem lőnénk le a poént, annyit viszont elárulunk: természetesen a zoomolásra is sor kerül.

És hogy a technikai paraméterek se maradjanak el: a 40 megapixeles optikai képstabilizátorral megtámogatott (rekeszérték: f/1.6) lencsét egy 20 megapixeles széleslátószögű (f/2.2) és egy 8 megapixeles – szintén optikai képstabilizátorral megtámogatott – telefotós modul (f/3.4) egészíti ki. A hab a tortán a már említett, az 5x-ös optikai zoomra alapozott 10x-es hibrid zoom, melyet a lencsék készülékházon belüli speciális elrendezése tesz lehetővé. 

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások