Hivatalos: megvan, mikor jön a Honor új csúcsmobilja, a Honor 20

Hivatalos: megvan, mikor jön a Honor új csúcsmobilja, a Honor 20

Utolsó frissítés:

Pavló Péter Szerző:

Pavló Péter
Pavló Péter

A jelek szerint nem változtat a bevált recepten a Honor, és az idei évben is Londonban mutatja majd be a legújabb zászlóshajóját, a Honor 20-at. Egyúttal fény derült a bemutató időpontjára is.

Az elmúlt hetekben egyre több információt lehetett már hallani arról, milyen lesz a Honor legújabb zászlóshajója, a Honor 20, illetve annak különböző változatai. Az egyre sűrűbben megjelenő pletykák azt is jelzik, közeleg a bemutató dátuma, most pedig hivatalossá vált, mikor debütál Európában a széria.

A Honor hétfőn szétküldte a meghívókat, a dátumot pedig egy matematikai feladványban rejtették el, amit a meghívóhoz csatolt kép alján lehet látni.

©

A műveletek elvégzése után az eredmény 521, vagyis a Honor 20 hivatalosan

május 21-én debütál majd.

A kép alapján a helyszínt sem nehéz kitalálni: Londonban. Bár a fotóhoz odaírták, hogy csupán illusztrációs célt szolgál, valószínűleg ennél többről van szó – arról, hogy a Honor 20 is megkaphatja a Huawei éjszakai fotózáshoz készült fejlesztését, a Nigth Mode-ot.

A matematikai feladványhoz visszatérve pedig: hogy a 4-es szám ilyen szintű sulykolása azt jelenti, hogy négy optika tartozik majd a készülékekhez, vagy hogy négyféle variáns várható a mobilból, azt egyelőre nem tudni.

Ami eddig kiderült az érkező készülékekről, az az, hogy a legerősebb változatot (a P30 Próhoz hasonlóan) szintén Pro névvel illetik, kiderült a mobil specifikációja, ahogy az is, mennyibe kerülhetnek majd a különböző változatok. Nem mellesleg pedig: szinte biztos, hogy lesz egy harmadik változat is.

(A borítókép illusztráció.)

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások