Ha ez igaz, elég szép telefon lesz a Note10 – képek

Ha ez igaz, elég szép telefon lesz a Note10 – képek

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Hivatalosnak tűnő termékfotókon tűnt fel a Samsung augusztusban érkező mobilja, az érintőceruzás Note10.

Bár közel egy hónap van még hátra a bemutatójáig, a Samsung idei legerősebb mobilja sem tudta elkerülni, hogy idő előtt kiszivárogjon: hivatalosnak tűnő termékfotók jelentek meg róla a Twitteren.

Az Ishan Agarwal oldalán feltűnt képek alapján a Samsung radikális újítást hajtott végre a mobil dizájnján: az előlapot szinte csak képernyő uralja, egyedül egy minimális részen "csúfít bele" a szelfikamera, amely a készülék legfelső részén, középen kapott helyet.

©

A fotók csak tovább erősítik a tényt, hogy a gyártó továbbra sem hajlandó megválni a szériával útjára indult digitális tolltól, az új mobil ugyanúgy ezzel érkezik. (A meghívóban egyébként már szerepelt a toll, így nehéz volt másra gondolni.) Pedig többen is úgy gondolják, időszerű lenne már megszabadulni tőle.

©

A színátmenetes változatban is kapható készülék az eddig megjelent pletykák szerint szupergyors töltővel, és nem kis akkumulátorral érkezik. A kijelző egy állítólag 6,75 colos, Super AMOLED panel lesz. Kamera fronton 12+48 megapixeles fénylesőkre lehet számítani, a memóriát illetően pedig 8 gigabájtról szólnak a hírek. (A Samsung eddig 6 GB-al dolgozott.)

Ha értesülni szeretne a Galaxy Note10-zel kapcsolatos új hírekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások