Drágállja az új iPhone-okat? Most készült egy 9,3 millió forintos változat

Drágállja az új iPhone-okat? Most készült egy 9,3 millió forintos változat

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Az eddigi legdrágább luxustelefont sikerült összeraknia a Caviarnak az iPhone 11 Pro Max módosításával.

Az elmúlt években az orosz luxusmárka, a Caviar bőven tett arról, hogy a nevét mobilos körökben is megtanulják. A cég készített már

Most ismét egy újragondolt iPhone-nal rukkoltak elő, melynek alapját egy iPhone 11 Pro jelenti. A modell a Victory – vagyis Győzelem – nevet kapta, erre utal a készülék hátoldalára került nagy V betű is. Ez lényegében kettéosztja a hátlapot úgy, hogy a felső részen található kameramodul "elveszítette" a négyzet alakú alapját, így aztán az is megbarátkozhat a mobillal, akinek nem tetszett az Apple új kameraszigete.

Az ütésálló vázzal és extra kijelzővédővel felszerelt készülékből – melyről a fejlesztők csak annyit mondanak, "a szépség győzelme a megszokás fölött", csak kevés darab készül. Igaz, tömeges igény nincs is rá, legalábbis ezt gyanítjuk abból, hogy a Caviar a legolcsóbb verzióért is 4290 dollárt, vagyis nagyjából 1,3 millió forintot kér el. Ezért cserébe 64 GB tárhely jár. Persze ez még mindig aprópénz ahhoz képest, hogy létezik belőle 30 820 dolláros (kb. 9,3 millió forintos) verzió is: a hátlapi aranyozást a gyémántok osztják két részre.

Csak összehasonlításként: az új iPhone-ok magyar árai ezekhez képest máris aprópénznek tűnnek.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.