10 ezer forint helyett most ingyen az öné lehet egy magyar vonatkozású szerepjáték

10 ezer forint helyett most ingyen az öné lehet egy magyar vonatkozású szerepjáték

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Kingdom Come: Deliverance egy izgalmas, nyitott világú szerepjáték, melyben a magyarok is feltűnnek. A 2018-ban debütált videojátékot most ingyen megszerezhetjük.

A népszerű online játékot, a Fortnite-ot fejlesztő Epic Games minden csütörtökön új meglepetéssel készül a felhasználóknak. Ezúttal sem fukarkodtak: az aktuális akcióban a 2018-ban megjelent Kingdom Come: Deliverance-t lehet anyagi ráfordítás nélkül, tehát ingyen letölteni.

Az említett szoftver egy, a középkori Európában játszódó szerepjáték, melyben még a magyaroknak is szerep jut. Az itthoni gamer magazinok közül a Gamestar 7,6 pontra értékelte tesztjében, a PC Guru 80 százalékot adott neki. Mindkét újság a tartalmi részt emelte ki saját beszámolójában, hangsúlyozva, hogy egy jól megírt játékprogramról van szó.

A játékot már csak azért is érdemes most hozzáadni az Epic klienséhez, mert máshol, és akció nélkül a digitális kiadást továbbra is 29,99 euróért, azaz több mint 10 ezer forintért lehet beszerezni. Ennyit spórol tehát az, aki néhány kattintást elvégez. Az akció február 20-ig tart.

Mivel az Epic mindig páros akciókat hirdet, egy másik ingyenes játékot is megszerezhetnek a felhasználók. Ezúttal az Aztez nevű verekedős programra esett a kiadó választása, ami szintén megérdemli a figyelmet: a számítógépes és konzolos videojátékok értékeléseit összegyűjtő Metacriticen 81 ponton áll.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.