Betelt a pohár, minden játékából kitiltotta az EA a begőzölt youtubert

Betelt a pohár, minden játékából kitiltotta az EA a begőzölt youtubert

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Kurt0411 nevű Fifa-játékos fenyegette a programot fejlesztő Electronic Arts munkatársait, és a többi felhasználót sem hagyta békén, ezért büntetésül minden online eseménytől eltiltották.

Nagyon szigorú ítéletet hozott az egyik legnagyobb játékkiadó, hogy megbüntessen egy többször is vállalhatatlanul viselkedő youtubert: a Fifa-játékos Kurt0411-et az Eletronic Arts (EA) összes online játékából kitiltották – írta a Kotaku. Kurt Fennech rengetegszer megszegte a szabályokat, fenyegetett másokat, köztük a felhasználókat és az EA munkatársait is.

Kurt0411-re tavaly ősszel figyeltek fel sokan, amikor minősíthetetlen jelzőkkel beszélt versenytársairól és a játék fejlesztőiről is.

A kiadó akkor enyhébb büntetést szabott ki, csak most jött a végleges kitiltás, melyről közleményben értesítették a többi, felzaklatott játékost.

Fennech nem hagyta magát, a maga stílusában szúrt vissza a cégnek. A streamer azt is állította, hogy az EA csak azért vette el a játékjogait, mert túl jó videós, amit Kurt szerint a számok is igazolnak.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.