Egy töltéssel 45 napos működési időt ígér egy olcsó, strapabíró okosóra

Egy töltéssel 45 napos működési időt ígér egy olcsó, strapabíró okosóra

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Blackview X1 a gyári adatok szerint akár 10 napig is bírja egy feltöltéssel, ha pedig alapjáraton használják, 45 napig nem kell tölteni.

Okosóra minden alkalomra – így jellemzi a kínai gyártó újdonságát, a Blackview X1-et, és és vitathatatlan az óra vonzó megjelenése. Hagyományos kör alakú formát választottak Gorilla Glass 3 védelemmel, és csiszolt fémmel körülvéve. Az 1,8”-es kijelző négyféle számlapot jeleníthet meg.

Jelzi a hívásokat és az SMS-eket, egész nap figyeli a pulzust, valamint a vérnyomást, és kilenc különböző sportmóddal rendelkezik. Ötven méterig vízálló, ami azt jelenti, hogy nyugodtan lehet úszni, ha a felhasználó kezén van, azonban búvárkodásra nem ajánlják.

©

Napi rendszeres használat esetén akár tíz napig is bírja az óra egy feltöltéssel, alapóra üzemmódban pedig másfél hónapig. Az iOS-szel és Androiddal egyaránt kompatibilis óra fekete vagy ezüst kivitelben kapható, és két szíjjal szállítják. Az ára 70 dollár (körülbelül 22 500 forint), azonban ezen a héten még fél áron veszi fel az előrendeléseket a gyártó.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások