Bombameglepetés a Blizzardtól: visszatér és sokkal jobb grafikát kap a Diablo II

Bombameglepetés a Blizzardtól: visszatér és sokkal jobb grafikát kap a Diablo II

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A BlizzCon nagyszabású (online) videojátékos eseményen bejelentett szoftver mindenben hasonlít a régi Diablo II-re, a grafikát leszámítva. Az ugyanis sokkal modernebb.

Diablo II: Resurrected címmel visszahozza legendás játéksorozatának egyik legjobban sikerült részét a Blizzard Entertainment – jelentette be az amerikai kiadóvállalat online megrendezett eseménye, a BlizzCon 2021 pénteki nyitónapján.

A Diablo II remake változata csupán néhány dologban tér el a 21 éve megjelent alapjátéktól. Ezek egyike, hogy a grafika sokkal fejlettebb lett, jobb felbontású. A kezelőfelületet is kicsit átdolgozta a cég, de ez tényleg csak minimális változást jelent a korábbi állapothoz képest.

Az új játékszoftver nem titkoltan a sokak által várt Diablo IV megjelenéséig tartó időt igyekszik kitölteni. Ezért is döntöttek úgy a készítők, hogy a remake-t még idén kiadják. Azt azonban nem közölték, hogy erre pontosan mikor számíthatnak a rajongók. Azt viszont megosztották, hogy

A Diablo új változatát a Vicarious Visions csapata készíti.

A BlizzCon fontosabb bejelentései közé tartozik még, hogy a World of Warcraft: Classic felhasználóinak elérhetővé teszik a széria Burning Crusade nevű részét.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.