szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Alapjaiban változtak meg a vállalatok tréningezési, fejlesztési elvárásai. Ehhez igazodva alakítja át cégszerkezetét a Flow Csoport.

Januártól a korábbi Flow Csoport nyolc tagcégéből hét összeolvad, és Flow Magyarország néven működik tovább, míg a Human Telex Consulting önálló márkaként folytatja tovább tevékenységét. A Flow Magyarország a szervezetfejlesztéssel és a változásmenedzsmenttel foglalkozik, míg a Human Telex Consulting a készségfejlesztéssel és a tréningekkel.

A változás oka a megváltozott piaci körülmények. Ugyanis állandóvá vált a piaci és környezeti kiszámíthatatlanság, ami komoly fejtörést jelent a cégeknek. A bizonytalan piaci körülmények, a gyorsan változó fogyasztói igények, az exponenciális léptékű technológiai fejlődés számos, korábban stabilnak gondolt ponton kérdőjelezi meg a cégek működését. A HR-biztonság megteremtésére született megoldások sok elemükben eltérőek, abban mégis hasonlítanak, hogy a dolgozók és a szervezet szempontjából is a változásokhoz történő maximális alkalmazkodási és fejlődési készséget igénylik. Mindez a változásra felkészítő HR szolgáltatókat eddigi működési modelljük és kínálatuk újragondolására készteti.

A cégek egyre inkább elvárják, hogy munkatársaik gyorsan, távolról és azonnal tudjanak személyre szabott fejlesztéshez hozzájutni. Ráadásul a tapasztalatok szerint ez akkor bizonyul eredményesnek, ha nemcsak egyszeri tréning keretében történik, hanem folyamatosan segíti is a munkatársakat.

A Flow Magyarország és a Human Telex Consulting továbbra is közösen gondozza az immár szakmai etalonnak számító, minden évben áprilisában megrendezett Flow Leadership Konferenciát és a felső- és középvezetők képzését szolgáló Flow Management Akadémiát.

Ha szeretne további hasznos híreket olvasni, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fegyelmi eljárás indult a korrupciógyanúba keveredett rendőrök ellen

Fegyelmi eljárás indult a korrupciógyanúba keveredett rendőrök ellen

Die Presse: A sajtó késztette cselekvésre Brüsszelt LMBTQ-ügyben

Die Presse: A sajtó késztette cselekvésre Brüsszelt LMBTQ-ügyben

Radar360: Orbán szerint "ez egy szabad ország, mindenki úgy él, ahogy akar"

Radar360: Orbán szerint "ez egy szabad ország, mindenki úgy él, ahogy akar"